Trendyol Süper Lig'in 27. hafta açılış maçında deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olan Gaziantep FK, sahadan 4-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.
Ev sahibi ekibe üç gol atan Dorgeles Nene ve bir gol kaydeden N'Golo Kante, kırmızı-siyahlıların kabusu oldu.
Bu sonuçla Gaziantep temsilcisi, Fenerbahçe karşısında lig ve kupa dahil oynadığı son 12 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Gaziantep FK, sarı-lacivertlileri en son 13 Aralık 2021'de 3-2'lik skorla yenmeyi başarmıştı.
Bu sezon üç maç, üç farklı skor ama hep 4 gol
Gaziantep FK, bu sezon Fenerbahçe ile oynadığı üç karşılaşmada da kalesinde 4'er gol gördü. Ligde kendi sahasında 4-0, deplasmanda 4-1 kaybeden kırmızı-siyahlılar, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yine kendi evinde 4-0'lık sonuçla elendi. Üç maçta toplam 12 gol yiyen Gaziantep ekibi, rakip filelere ise sadece bir gol gönderebildi.
Fenerbahçe'nin puanını 60'a yükselttiği mücadelede Gaziantep FK, ligdeki kötü gidişata bir yenisini eklerken, savunmadaki zaafları ve rakip atakları durdurmakta yetersiz kalışı dikkat çekti. Teknik heyet ve oyuncular, önümüzdeki haftalarda toparlanarak bu olumsuz seriyi sonlandırmayı hedefliyor.








